SELECTION TERMÉKEK

 

VilmoskörtePálinka 42%alc. SELECTION

WilliamsChristbirnenBrand 42% alc SELECTION100% Vilmoskörte

A mi vilmoskörtéinket teljesen érett állapotban szedik. Könnyeden édeskések, friss és erősen aromás ízűek, melyet hosszan érzünk a szánkban. Az érés során erős hőmérsékletváltozásnak vannak kitéve így kapják kivételes aromájukat.

Illat és íz
Intenzív,fajtatipikus vilmoskörte aroma, vad,gyümölcsösen friss, illatos elegáns utóíz. Puha, nagyon aromatikus komplex erő.

A termék leírása
Könnyű az illatáról felismerni és minden alkalomhoz kitűnő választás. A SELECTION válogatásunkhoz csak válogatott, a legjobb minőségű gyümölcsöt használunk fel és a párlat „szívét“

Illik hozzá
Minden alkalomhoz egy kellemes étkezés befejezéseként.

 

 

 

 

 

 

 

BarackPálinka 42%alc. SELECTION

selection barack100% Barack

Magyarországon a legkedveltebb pálinka barackból készül. A legjobb fajta a magyarországi rózsabarack mélyen elvarázsló aromájával és tiszta ízével.

Illat és íz
Tisztán barack, fajtatipikus gyümölcsaroma, virágos, finom illatos, gyümölcsös, friss. Hosszan tartó gyümölcsös utóíz, finom aromatikus erő.

A termék leírása
Ehhez a pálinkához Magyarország legjobb barackfajtáját használjuk fel. Ez a fajta teljesen gyümölcsös ízű, elvarázsló illata fantázia élénkítő. Csak teljesen érett és a fáról szedett gyümölcsöt használunk fel.

Illik hozzá
Minden alkalomhoz illik egy kellemes étkezés befejezéseként. Ez a pálinka magas élvezeti értékkel bír, ha marcipánnal vagy nugáttal kombináljuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cigánymeggypálinka 42% alk. SELECTION

ZigeunerkirschBrand42SELECTION100% Cigányeggy

Ez a fajta meggy egészen különleges. Nagyon sok napsütésre van szüksége, kevés gyümölcshúsa és nagy magja van. Összetéveszthetetlenül intenzív aromája van. A mi cigánymeggyünk kis ültetvényeken nő a Dunántúlon.

Illat és íz
Erősen meggyes, nagyon aromatikus, intenzív, érett kimondottan erős utóíz.

A termék leírása
Ez egy kíváló választás azoknak, akik szeretik a jó pálinkát. A kakaó-,mandula- és fahéjaroma kiegészíti a meggyes ízt. A marcipán édeskés és a meggy savanylás íze kíválóan összeillenek. Ízbombaként robban a szánkban.

Illik hozzá
Minden alkalomra kíváló választás. Egy finom étkezés befejezéseként. Ez a pálinka nugáttal fogyasztva igazi élményt nyújt.

 

 

 

 

 

 

 

Birspálinka 42% alk. SELECTION

QuittenBrand42SELECTION

100% Birs

A birs egy ritka gyümölcs, csak nagyon kevés helyen termelik. A gyümölcs kőkemény a legkomplikáltabb a feldolgozása. Az érés során nagy hőmérsékletingadozásnak van kitéve, mely gondoskodik a kíváló aromáról.

Illat és íz
Fajsúlyos, erős, intenzív,parfümös. Intenzív gyümölcsös, brilliánsan elegáns citrusos utóíz.

A termék leírása
Ez a pálinka különleges alkalmakra szól és egy kis magyarázatra szorul. A gyümölcsnek magas a fás része, kevés benne a folyadék és még kevesebb a cukor, ezért nagyon körülményes a feldolgozása. Kárpótol minket azonban az aromája, mely az ízlelés csúcspontja.

Illik hozzá
Ezt a pálinkát önmagában ajánljuk fogyasztani. Kóstoltatásnál mindenképpen utolsóként kínáljuk.

 

 

 

 

 

 

 

Szilvapálinka 42% alk. SELECTION

ZwetschgenBrand42SELECTION100% Szilva

A mi szilvánk egy része dél-Magyarországról, másik része Szatmár környékéről származik. Ezek a vidékek nagyszerű klímával rendelkeznek a zamatos szilvaterméshez.

Illat és íz
Gyümölcsös, fajtatipikus, nagyon aromás gyümölcs, puha, sima és elegáns utóízzel.

A termék leírása
A gyümölcsöt teljesen éretten szedik, amikor a legszaftosabbak és legízletesebbek. A szilvapálinkában érezhető a friss gyümölcs jellegzetes aromája. Kóstolásnál sima, elegáns és frissgyümölcs utóízt érzünk.

Illik hozzá
Jól illik kávé-és teasüteményekhez, lágy sajtokhoz és vadételekhez.

 

 

 

 

 

 

 

 

Törkölypálinka 42% alk. BarriqueSELECTION

100% Törköly

Ennek a hordóban tárolt párlatnak szokatlanul magas a szőlőtartalma. A tölgyfahordóban tárolt törkölypálinkán érződik a bor fajtája, valami egészen különleges ízvilág.

Illat és íz
Erőteljesen gyümölcsös,illatos, erős, fűszeres,könnyeden virágos némi karamellával.

A termék leírása
A pálinkát szeretőknek és kísérletezőknek érdemes kipróbálni a törkölypálinkát és a pálinkáspoharat 38°C-ra felmelegíteni és így élvezni az ízeket. Ez egy kissé talán körülményes, de megéri!

Illik hozzá
Kávéhoz vagy kemény sajtokhoz, vagy egyszerűen magában és felmelegítve.